Trainingen

Onze prachtige thuisbasis Gaatsma State leent zich prima als opleidingslocatie. Wij verzorgen hier trainingen, workshops en kennissessies rond het thema verzuim voor onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn wij ook de noordelijke opleidingslocatie voor CS Opleidingen. Wij leveren vakdocenten aan de opleiding voor registercasemanager en geven (gast)colleges op NHL Stenden over sociale wetgeving en duurzame inzetbaarheid.

Onze trainingen zijn bedoeld voor leidinggevenden en HR-managers die in een organisatie verantwoordelijk zijn voor verzuim en re-integratie en hun kennis en vaardigheden willen verbreden en verdiepen. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod.

Verzuimtraining voor leidinggevenden

Trainingen voor HR en directie

Kennissessies voor casemanagers

Trainingen op maat

Aan onze opdrachtgevers bieden wij praktijkgerichte trainingen en opleidingen die gericht zijn op de specifieke opleidingsvraag en -behoefte vanuit de organisatie. Dit is voor ons altijd maatwerk. Heb je interesse in een training of opleiding op maat of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

neem contact op

Meer weten over trainingen?

Neem contact op met ons.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in trainingen? Of wil je gebruik maken van onze externe trainingslocatie? Neem contact met ons op.

0566-653826