Het team

Graag stellen we ons aan je voor. We vinden het belangrijk dat wij jou kennen, maar het is net zo belangrijk dat jij ons kent. Als klein team vinden we het dan ook vanzelfsprekend dat je onze voornaam kent en ons nummer onder je sneltoets hebt zitten natuurlijk!

ELCO

Register casemanager

“Verzuim is een werkwoord”

Elco werkte eerder als (interim) manager in de houtindustrie, maar als partner van Brenda was hij al jaren bekend in de wereld van ‘verzuim’. In 2012 besloot hij de knoop door te hakken en zich definitief aan te sluiten bij Eureca. “In mijn werk geniet ik als we aan het einde van een verzuimtraject worden bedankt door zowel de werkgever als zijn werknemer voor het behaalde resultaat. Dan zijn we van toegevoegde waarde geweest.” Elco geeft niet alleen advies of begeleiding, maar staat ook graag les te geven aan een nieuwe groep vakidioten binnen de wereld van verzuim.

BRENDA

Register casemanager

“It always seems impossible, until it’s done”

In 2006 begon Brenda met Eureca, nadat ze haar baan bij een grotere arbodienst had opgezegd. “Ik wilde het anders doen en het belang van effectief casemanagement écht op de kaart zetten. Ik begon daarom een volledig onafhankelijk adviesbureau. En dat zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds!” Brenda bijt zich graag vast in een lastig vraagstuk en maakt grondige analyses die vervolgens de basis zijn voor een waardevol advies. Het meeste plezier haalt ze uit de persoonlijke contacten met werkgevers, werknemers en de professionals waar ze mee samenwerkt. Ze geniet vooral als mensen, net als zijzelf met Eureca heeft gedaan, echt een keuze durven te maken en dan het werkgeluk weer vinden.

RIXT

Register casemanager 

“Het is wat het is – Denken in mogelijkheden”

Onder het mom van ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ is Rixt begonnen met een nieuwe uitdaging in het verzuim bij Eureca. Sinds 2019 is ze register casemanager. “Ik denk graag in mogelijkheden en streef naar een persoonlijke band met mensen. Wij treffen mensen in een kwetsbare positie met veelal beperkingen en onduidelijkheden. Het kijken naar mogelijkheden is voor die mensen dan ook heel belangrijk. Ik kijk graag naar werk waarin mensen in hun kracht staan, in plaats van het alleen maar te hebben over hun beperkingen. Daar is openheid en duidelijkheid voor nodig. Eenieder moet weten waar hij of zij aan toe is. Daar doe ik het voor!”

SITA

Register casemanager

“Maak het onmogelijke mogelijk!”

Sita stond voorheen aan de kant van de werkgever, toen ze als HR-adviseur een aantal jaren nauw samenwerkte met Brenda. Die samenwerking zorgde ervoor dat Sita zich wilde specialiseren in verzuim en zo het team van Eureca kwam versterken. “Ik vind het informele en persoonlijke contact met de klanten en medewerkers heel fijn. Je bouwt een band op en dat zorgt voor een fijne samenwerking.” Sita streeft ernaar om een klant of medewerker zo volledig mogelijk te kunnen adviseren en bij te staan om ze verder op weg te helpen naar een duurzaam inzetbare toekomst.

DEWI

Office manager en administratief medewerker

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Tijdens haar studie Toegepaste Psychologie werkte Dewi al bij Eureca. Dewi regelt de structuur en administratie van het bedrijf en is het eerste aanspreekpunt als de telefoon gaat. “Het regelen van alle zaken rondom de trainingen vind ik het leukste om te doen, ik zorg dat iedereen koffie krijgt, een lekkere lunch en met een glimlach de deur weer uitgaat.” Dewi is de verbindende factor voor iedereen die te maken heeft met Eureca.