Verzuimbegeleiding

In de verzuimbegeleiding zijn wij er voor de werkgever en de werknemer. Je krijgt een vaste casemanager want wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk. We hebben korte lijntjes met de bedrijfsarts zodat we adviezen snel kunnen omzetten in daadwerkelijke acties.

Voor jou als werkgever:

Natuurlijk wil je een zieke werknemer graag zo snel mogelijk weer aan het werk hebben. En gelukkig duurt het overgrote deel van de ziekmeldingen maar kort. Maar bij een complexe situatie of een langdurig afwezige medewerker zijn wij er om je te ondersteunen en te adviseren, als verlengstuk van jouw bedrijf. Pak ik het op de juiste manier aan? Wat kan ik nog meer doen? Wat is belangrijk om van de bedrijfsarts te weten? Welke vragen kan ik stellen? Wat kan en mag ik van mijn werknemer verwachten? Wat is het toekomstperspectief voor mijn werknemer? Wij proberen obstakels die het herstel of de re-integratie in de weg staan zoveel mogelijk bespreekbaar te maken en zoeken samen met jou naar oplossingen.

Voor jou als werknemer:

Wij zijn ervan overtuigd dat re-integratietrajecten het meest succesvol zijn als we echt met elkaar samenwerken. Jij, je werkgever, de bedrijfsarts en wij (de casemanager). Wij proberen de gezamenlijke belangen en doelen duidelijk te krijgen en iedereen een steentje te laten bijdragen aan succesvolle re-integratie. Wij focussen altijd op wat wél kan! In de meeste gevallen betekent het dat je weer lekker aan de slag kan gaan met je huidige werk of soms in een nieuwe functie. Maar het komt ook voor dat je helemaal niet meer kan werken vanwege een vervelende ziekte. Wij helpen je dan graag wegwijs te worden in het doolhof dat wet- en regelgeving heet. We kijken naar de impact op jezelf, jouw gezondheid, je werkgever, jouw omgeving en je financiën. Wij helpen je door je vroegtijdig helder te informeren over wat je kunt verwachten en wat er van jou verwacht wordt.

  • Volledig onafhankelijke rol
  • Samenwerken met zelfgekozen professionals
  • Onze begeleiding is maatwerk
  • Wij komen graag bij jou op locatie

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.

Wij weten alles over verzuim- en re-integratiebegeleiding, voor vragen en aanvullende informatie kun je ons gewoon bellen.