Bezwaar en beroep

Ben je het niet eens met een beslissing van het UWV dan helpen wij jou om een goed onderbouwd bezwaarschrift in te dienen en voeren wij namens jou de procedure bij de bezwaarcommissie van het UWV of, als beroep nodig is, bij de rechter.

Eerst bekijken we altijd of het voeren van een bezwaarprocedure een haalbare kaart is en wat ermee bereikt kan worden. Vervolgens doen we dossieronderzoek naar de juiste argumenten en schakelen we waar nodig onze vaste expertisearts of arbeidsdeskundige in om de argumenten nog meer kracht te geven. We verzamelen alle stukken en dienen deze tijdig en op de juiste wijze in. Daarna gaan we mee of zijn we namens jou aanwezig bij een hoorzitting, onderhouden we contact met het UWV en bewaken we de deadlines in de procedure. Gedurende het gehele proces houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en uiteraard informeren we je over het eindresultaat.

  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Transparante procedure
  • Ruime ervaring
  • Als rechtshulpverlener erkend door UWV
  • Kostenindicatie vooraf

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.

Wij draaien onze hand niet om voor een bezwaar- en beroepsprocedure, als je het niet eens bent met het UWV. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.