Spoor 1 traject

Als jouw medewerker tijdelijk of blijvend zijn of haar eigen beroep niet kan uitoefenen, maar wel mogelijkheden heeft voor een andere baan, dan is het natuurlijk jammer als die mogelijkheden niet worden benut. Zeker in wat grotere organisaties liggen misschien elders kansen, maar dat is niet altijd bij de direct leidinggevende bekend.

In onze Spoor 1 begeleidingsprojecten brengen wij vraag en aanbod voor jou bij elkaar. Dat zorgt voor een win-winsituatie: de werknemer met arbeidsmogelijkheden zit niet werkloos thuis en de werkgever krijgt arbeidsinzet voor het loon dat moet worden doorbetaald. Maar voor de re-integratie betekent het nog veel meer: werknemers behouden arbeidsritme, blijven betrokken bij de organisatie en voelen zich nuttig door het vervangende of nieuwe werk. Het voorkomt zelfs dat werknemers gebruik moeten maken van een WIA-uitkering, doordat ze binnen de organisatie een nieuwe functie hebben kunnen vinden.

  • Passend werk voor iedereen
  • Geen capaciteit onbenut
  • Creatieve oplossingen
  • Betrokkenheid

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.

Wij kijken in jouw organisatie graag verder naar wat nog wél kan. Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op.