Eureca Casemanagement &    Organisatieadvies
Teamwork
Natuurlijk kunnen wij u hier proberen te overtuigen van onze kracht.  Maar Eureca maakt haar beloften liever in de praktijk waar. Via onze Linkedin pagina en via Twitter houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten en laten wij de mening van onze opdrachtgevers graag horen. Wij nodigen u uit om ons op deze wijze te volgen.  Het Eureca-team:
Welkom Visie Aanpak Teamwork Links Contact Voorwaarden
Brenda Damkat Rccm Post-bachelor Registercase- en caremanager Tel. 06-1069 7880
Brenda is een onafhankelijk registercasemanager (Rccm) van het eerste uur. Oprichter van Eureca. Gespecialiseerd in Bezwaar en Beroep, projecten in de sociale zekerheid en vertaling van nieuwe wetgeving in praktische oplossingen voor bedrijven. Bevlogen docent. Moeder van 2 prachtige dochters in de puberleeftijd dus regievoering komt zij niet alleen zakelijk tegen!
Gerda Roskammer Rccm Post-bachelor Registercase- en caremanager FG, Functionaris Gegevensbescherming Tel. 06-1350 2256
Gerda heeft ruim 16 jaar ervaring als P&O-er en registercasemanager (Rccm) in MKB en met speciale doelgroepen. Sterk in de ondersteuning van werkgevers en werknemers in het kader van Wet Verbetering Poortwachter en het eigen risico dragen voor de Ziektewet. Hanteert daarbij de menselijke maat, zonder "zachte heelmeester" te zijn. Staat in haar vrije tijd haar partner bij in zijn eigen bedrijf en is "budgetmaatje" in haar gemeente! 
Elco Louwinger Crov/FinCm Casemanager regie op verzuim / Financieel Casemanager Tel. 06-20242220
Elco is technisch bedrijfskundige. Heeft zijn sporen verdiend als operationeel- en interim manager in diverse bedrijven. Past zijn kennis op het gebied van sturen en optimaliseren van processen sinds enkele jaren ook toe als geregistreerd casemanager (Crov) en financieel casemanager. Voert bedrijfsscans en corporate projecten uit. Managet in zijn vrije tijd ook vele projecten op en om het erf en ten behoeve van de sport van zijn meiden!
Teamwork